Inschrijven

Kriebelt het? Zin om mee te gaan op Open Kamp Brabant?

Het kamp is helaas al volzet. We kunnen geen nieuwe inschrijvingen meer toelaten. 

Nog vragen? Stuur een mailtje naar openkamp@gouwoostbrabant.be of bel naar:

  • +32 472 62 25 12 Jolien Janssens
  • +32 471 44 19 20 Nasay Albancando Barmans 
  • +32 479 95 34 09 Margot Barmans

Open Kamp voorziet steeds alle nodige menu's (veggie, vegan, halal, lactoseintolerant,...). Ook voorzien we voor elk kind een slaapzak en veldbed/matras - indien nodig. Graag een seintje als je (een van) beide zelf kan voorzien, zo hebben we een zicht op de aantallen slaapzakken/bedjes die we nog moeten voorzien! Jullie hoeven dus zeker geen aankopen te doen om mee te kunnen op kamp!

De informatie over de kostprijs van het kamp vind je terug onder de hoofding 'mee op kamp'. De betaling kan gebeuren via overschrijving op het rekeningnummer BE52 7310 4783 4109 (Vermelding 'Open Kamp- naam kind(eren)' ) of cash bij aanvang van het kamp in een enveloppe met de naam van het kind erop.  

DEADLINE

Het kamp is helaas al volzet. We kunnen geen nieuwe inschrijvingen meer toelaten.

HUISBEZOEK

In de maanden juni en juli kan, indien gewenst, een huisbezoek worden ingepland bij elk van de kinderen. Dit is een perfect moment om wederzijds kennis te maken, de ouders de nodige informatie te geven en indien nodig praktische afspraken te maken. Belangrijk, gelieve bij de inschrijving duidelijk te vermelden dat jullie een huisbezoek wensen.